Praktijk Irene Elisa

Eigenlijk wist ik het al. Alleen ik luisterde er nog niet (genoeg) naar….mijn gevoel en intuïtie. Totdat mijn motorongeluk in 2008 zorgde voor een totaal andere wending in mijn leven. Een jaar van herstel volgde.

Door de rust en ruimte kwam ik erachter dat ik heldervoelend en helderziend bleek te zijn.  Ook bleek ik over helende handen en een helende stem te beschikken. Verschillende vormen van yoga, meditaties en ademhalingsoefeningen kwamen op mijn pad die mij ondersteunde in mijn herstel. Zo leerde ik hoe ik beter kon luisteren naar mijn lichaam, hoe ik mezelf weer snel op kon laden en hoe ik oude energie of energie van anderen weer af kon voeren.

Maar bovenal leerde ik om te luisteren naar mijn eigen gevoel en intuïtie en om vooral hiernaar te handelen.

Hierbij nog wat meer weetjes om mij iets beter te leren kennen:

Wat is je geboortedatum en sterrenbeeld? Ben geboren op 31 maart 1972 in Loosduinen/Den Haag. Ben een rasechte ram! Al besef en weet ik dat de ene ram de ander niet is. Ik ben oplossings -en actiegericht. Ook hou ik ervan mezelf te blijven ontwikkelen, uitdagen en vernieuwen. In welke vorm dan ook.

Waar woon je en heb je een partner? Ik woon in Den Haag, vlakbij het pittoreske Delft. 16 Jaar geleden ontmoette ik mijn liefste man Bart op de Paranormaalbeurs in Rijswijk. Waar hij al als paragnost werkte en ik zou gaan starten als spiritueel coach en fotoreader. De Liefde sloeg toe.
Al snel vormden we een hecht team en werkten we ruim 11 jaren door het hele land op vele spirituele beurzen.
Het Leven zit vol verrassingen en ook vol onverwachte wendingen. Wendingen waar je mee te dealen hebt.

In 2018 kwam een nare ‘wending’ en werd bij Bart kanker gediagnostiseerd en heb ik de ‘niet te winnen strijd’ samen met hem ‘gestreden’.
Als Team. Door dik en door dun. In voor -en in tegenspoed.

Ik voel me waanzinnig trots. Trots op hem en op meZelf.
Op de Liefde die we voor elkaar voelden en op de Liefde die ik nog steeds voor hem voel.

Het Leven gaat verder, ik ga verder en onverwachts werd ik een paar maanden geleden blij verrast.
Mijn Hart staat weer in Vuur en Vlam. Voor een nieuwe bijzondere en superleuke man.
Waarmee ik intens geniet. Van al het kleine dat het Leven groots maakt….

Heb je kinderen en/of huisdieren? Nee, kinderen heb ik niet hoeven krijgen. Het leven loopt ook daarin soms anders dan gedacht. 

Heb je huisdieren? Jazeker. Ik heb een superlieve Rhodesian Ridgeback hond Zarah genaamd, waar ik veel en vaak mee in de natuur wandel.

Welke opleidingen heb je zoal gedaan? Eigenlijk vind ik het Leven zelf de allergrootste opleiding. Zeker op het spirituele gevoelsvlak haal je datgene wat ik doe en kan niet uit “een boekje”. Toch vanuit aards perspectief een kleine opsomming: Havo, MEAO toerisme (2 jarig), Pedagogische Academie Basis Onderwijs, NLP practitioner, haptotherapie Doorn (1 jaar), KinderCoach, voetreflexologie, AALO Yin Yoga, Yoga Nidra met James Reeves, Tao training van Reinout Eleveld, ontspanningsmassage.

Heb je hobby’s? Ik heb 16 jaren geleden al besloten om alleen nog maar dingen te doen waar ik blij van word en te doen waar ik energie van krijg.
Maar ook omdat ik uit ervaring weet, zeker ook na alle heftige operaties en meerdere revalidatietrajecten van Bart hoe fantastisch sterk en tegelijkertijd ook kwetsbaar het lichaam is, heb ik er mijn hobby van gemaakt om fysiek, mentaal en energetisch meZelf zo gezond mogelijk te houden.
Ik mediteer en sport elke dag. Eet graag zo gezond mogelijk, maar bovenal geniet ik intens. Zeker ook om andere vrouwen te inspireren meer te vertrouwen op hun gevoel en intuitie en om andere vrouwen te inspireren te houden van hun eigen prachtige krachtige lichaam.

Voor de Human Design kenners onder ons. Wat voor type ben je? Allereerst vind ik Human Design super interessant. Het is heel uitgebreid en alleen het type zegt wel iets maar niet alles. Net als bij een sterrenbeeld.
Het is een verzameling van astrologie, chakraleer, organen en de I-ching.
Ik ben een Manifesting Generator met profiel 2/4. Dat laatste geeft aan dat ik het heel fijn vind om te verbinden met andere mensen en heel benieuwd ben naar de ander, naar jou!

Wie ben jij? Mocht je vragen hebben? Ben je op zoek naar ontspanning voor je lichaam? Of wil je heel graag meer emotionele ondersteuning gedurende de fase waar je je nu in bevindt? Neem gerust contact met me op. Dan help ik je graag verder!

Alle Liefs, Irene Elisa van der Meer

Contact

Irene Elisa van der Meer.

Contact

Irene Elisa van der Meer.

Praktijk Irene Elisa

Eigenlijk wist ik het al. Alleen ik luisterde er nog niet (genoeg) naar….mijn gevoel en intuïtie. Totdat mijn motorongeluk in 2008 zorgde voor een totaal andere wending in mijn leven. Een jaar van herstel volgde.

Door de rust en ruimte kwam ik erachter dat ik heldervoelend en helderziend bleek te zijn.  Ook bleek ik over helende handen en een helende stem te beschikken. Verschillende vormen van yoga, meditaties en ademhalingsoefeningen kwamen op mijn pad die mij ondersteunde in mijn herstel. Zo leerde ik hoe ik beter luisteren naar mijn lichaam, hoe ik mezelf weer snel op kon laden en hoe ik oude energie of energie van anderen weer af kon voeren.

Maar bovenal leerde ik om te luisteren naar mijn eigen gevoel en intuïtie en om vooral hiernaar te handelen.

Hierbij nog wat meer weetjes om mij iets beter te leren kennen:

Wat is je geboortedatum en sterrenbeeld? Ben geboren op 31 maart 1972 in Loosduinen/Den Haag. Ben een rasechte ram! Oplossings -en actiegericht, praktisch ingesteld en kan heel veel praten…

Waar woon je en heb je een partner? Ik woon in Den Haag, vlakbij het pittoreske Delft. Was 13 jaar gelukkig samen met mijn Vikingman Bart, waarvan 8 jaar getrouwd. Helaas is hij eind 2020 overleden en heb gelukkig weer vorm gegeven aan het leven met meZelf 😉

Heb je kinderen en/of huisdieren? Bart en ik hoefden geen kinderen te krijgen. Wel ben ik heel gelukkig met mijn superlieve Rhodesian Ridgeback hond Zarah.

Welke opleidingen heb je zoal gedaan? MEAO toerisme (2 jarig), Pedagogische Academie Basis Onderwijs, NLP, KinderCoach, voetreflexologie, Yin Yoga, Yoga Nidra met James Reeves, ontspanningsmassage.

Ga je nog een nieuwe opleiding doen? Dit jaar ga ik starten met een hypnotherapie opleiding 😉 superveel zin in!

Voor de Human Design kenners onder ons. Wat voor type ben je? Allereerst vind ik Human Design super interessant. Het is heel uitgebreid en alleen het type zegt wel iets maar niet alles…net als bij een sterrenbeeld 😉 Het is een verzameling van astrologie, chakraleer, organen en de I-ching. Ik ben een Manifesting Generator met profiel 2/4. Dat laatste geeft aan dat ik het heel fijn vind om te verbinden met andere mensen en heel benieuwd ben naar de ander, naar jou!

Wie ben jij? Mocht je vragen hebben? Ben je op zoek naar ontspanning voor je lichaam? Of wil je heel graag meer emotionele ondersteuning gedurende de fase waar je je nu in bevindt? Neem gerust contact met me op. Dan help ik je graag verder!

Contactformulier

Heb je vragen? Ik help je graag. Vul onderstaand contactformulier in of bel me.

    Mag ik je mailadres gebruiken om je op de hoogte te houden van updates?